Opplev den unike stemningen

På Rønningen gård i Dalsbygda er mulighetene mange for store og små opplevelser. Rønningslemmen er et unikt selskapslokale. 

Vårt motto er at «hos oss kan du være gjest i eget selskap», med det mener vi at tilbudet du får skal være så godt planlagt og skreddersydd nettopp til deg, slik at du fullt og helt kan slappe av og nyte anledningen sammen med dine gjester.


Hos oss kan du feire dåp, bryllup, konfirmasjon, bursdag eller invitere til fest med venner. Vårt selskapslokale passer til alle anledninger.
Vi skal sørge for at du får en uforglemmelig opplevelse i unike omgivelser!

play

Bryllup

Hva med å feire bryllupet hos oss? Vi har plass til over 100 personer i våre lokaler, så her kan du invitere mange gjester!

Dåp

Dåpsdagen er en viktig merkedag, og våre lokaler gir en god ramme for feiringen. Sammen lager meny og program for dagen.

Julebord

Mange bedrifter har allerede valgt å holde julebordet hos Rønningen Gård i flere år. Vi serverer tradisjonell julemat og koldtbord med lokal mat fra Rørosregionen.

Konfirmasjon

Rønningslemmen er også et flott sted å nyte konfirmasjonsmiddagen. Her er det plass til mange gjester og konfirmanten er bestandig i fokus undere planlegging og gjennomføring av den store dagen.

Bestill catering eller kontakt oss for mer informasjon

Telefon:
(+47) 957 91 998

Epost:
post@ronningengard.no

Bestill lokale eller kontakt oss for mer informasjon

Telefon: (+47) 957 91 998

Epost: post@ronningengard.no

Eller bruk skjemaet under