Hvorfor ikke ta med kolleger og ansatte til et sted og en opplevelse du sent vil glemme?

Arranger seminaret, møtet eller konferansen hos oss i unike omgivelser! Vi kan lage en full opplevelsespakke for din bedrift, inkludert overnatting og transport til Rønningslemmen på Rønningen Gård.  

Vi har alle rettigheter, serverer mat fra eget kjøkken og har fasiliteter for å skape en uforglemmelig opplevelse på Rønningslemmen!

Storsalen er utstyrt med prosjektor, lerret og lydanlegg, samt mikrofoner til forelesningen.

I tillegg har vi 4 møterom, som rommer fra 10 til 20 personer. To av møterommene er utstyrt med prosjektorer og lydanlegg for visning av både bilde og lyd.

play

Vi ordner en hel opplevelsepakke for din bedrift!

Lyst til å gjøre noe nytt å spennende mens du holder møte eller konferanse hos oss? Vi syr en aktiv opplevelsepakke for hele gruppen. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Vi hjelper deg med overnatting

Er du ikke så godt kjent med overnattingsmulighetene i regionen så kan vi ordne overnatting for dere. Røros som ligger ca. 20 minutter unna Rønningen Gård tilbyr flere overnattingsmuligheter. Vil dere bo nærmere så finnes det hytteutleie på Os. Vi leier også ut en setervoll i Vangrøftdalen med 23 sengeplasser fordelt på tre hytter.

Vi tilbyr transport til og fra Rønningen Gård

Du slipper å tenke på hvordan dere skal komme dere til og fra oss. Vi har egen minibuss som frakter dere trykt til oss. Er dere en større gruppe så ordner vi med en større buss. 

Vi syr en aktivitetspakke for dere

Dalsbygda og verdensarven Røros tilbyr mange spennende aktiviteter og opplevelser som vi kan ordne for dere. Fortell oss hva dere er interessert i så setter vi opp en plan med spennende aktiviteter i nærområdet!

Ofte stilte spørsmål

Transport

Catering?

Må jeg pynte lokalet selv?

Kan jeg nyte medbrakt alkohol?

Finnes det overnattingsmuligheter?

5 gode grunner til å besøke Rønningen Gård

Bestill lokale eller kontakt oss for mer informasjon

Telefon:
(+47) 957 91 998

Epost:
post@ronningengard.no

Bestill lokale eller kontakt oss for mer informasjon

Telefon: (+47) 957 91 998

Epost: post@ronningengard.no

Eller bruk skjemaet under