1. Lokalet og fasilitetene

Når du kommer inn på Rønningslemmen får du en god og spesiell følelse bare ved å stige inn døren! Et unikt lokale perfekt rigget for et hvilket som helst arrangement. Lekkert interiør med som gir deg gårdsfølelsen, men likevel et helproft lokale som oser av sjarme og atmosfære. Dette må du bare oppleve!

2. Maten

Blant friske, grønne enger i fjellbygda Dalsbygda, beiter sau og lam som blir til tradisjonelle lokalmatopplevelser. Dalsbygdølet, med sin milde, runde smak og krydderpreg, er den perfekte følgesvenn til måltidet. Når du kommer til dekket bord på Rønningen kan du bare glede deg til et uforglemmelig måltid, servert på lekkert vis og så mye du bare orker. Du vil neppe glemme det med det første.

3. Ferdig konferansepakke

Hos oss får du en skreddersydd pakkeløsning for deg og dine kollegaer! Dere får tilgang til våre konferanselokaler med alle fasiliteter, god mat fra vårt eget kjøkken og unike omgivelser. Vi sørger også for overnatting og transport. Vårt konferansetilbud passer for både små og store grupper. Du kan arrangere både møter, seminarer og konferanser i tillegg til det hyggelige sosiale etterpå. Alt sammen på Rønningslemmen.

4. Vertskapet

Anne Berit og Per Martin er særdeles hyggelige folk som med gjestfrihet og kapasitet leverer opplevelser og flotte arrangementer! Lokalene underbygger dette med særpreg og trivsel. Ta kontant og få en trivelig prat! Vipps har du sikret deg et minne for livet på dager som betyr noe spesielt for deg, enten det er dåp, bryllup, konferanser eller en vanlig fest. Rønningslemmen kan brukes til alle sammenhenger!

5. Dalsbygda

Dalsbygda er verdt et besøk i seg selv. Den lille bygda med et stort hjerte!
Her yrer et levende samfunn, der dugnadsånden og samarbeidsviljen er stor i alle sammenhenger. Det er en formidabel optimisme i bygda, også gjennom marginale tider. Jorda er karrig og sommeren kort, vinterstilongsen er det viktigste plagget, og når sola stikker fram og også sommerstilongsen kan legges bort for en kort stund, blir det moro i Dalsbygda.

På Rønningen gård er mulighetene mange for store og små opplevelser. Ditt arrangement kan bli akkurat som du vil, vi hjelper deg gjerne med dine ønsker og behov!